RSS

2013. augusztus 19., hétfő

Everything happens with a reason

Mindig is tudtam, hogy véletlenek nincsenek és bármennyire is közhelyes minden okkal történik. Nagyon régóta nem írtam már ebbe a blogba, mert úgy gondoltam hogy van annyira unalmas az életem, hogy ne tegyem közszemlére hisz ki is olvasná.  Ma viszont rá kellett jönnöm, hogy igen is vannak olyanok akiknek talán egy-egy bejegyzésem hasznos lehet vagy talán sorsfordító is...Az érzés, hogy nem vagyunk egyedül a problémánkkal és tudunk segítséget kérni, ha kell. Így ha nem is olyan gyakran mint anno, de írni fogok az életemről.

Rengeteg minden történt mióta nem beszéltünk ám :) Véget ért az 1 évem Koldingban az IBA suliban, minden vizsgámat elsőre és sikeresen letettem, ami elég nagy szó, mert minden angolul volt. Gyakorlati helyet is találtam, a barátom városában, így végre össze tudtunk költözni. A hajam megnőtt, még frufru-t is vágattam, de a vörös még mindig örök szerelem :)





Ölel titeket,

Klaudia 

4 megjegyzés:

petraa. írta...

Fuha!De jó olvasni tőled!!Nagyon sokat fogytál :O Gratulálok! És a továbbiakban sok sikert mindenhez!!:)

Bunny írta...

Aranyos vagy köszönöm :) Pedig aztán nem vagyok fogyókúrán megy az édesség rendesen, máshogy nem is lehet ám ezt az időt kibírni :D

Orsolya Szucs írta...

Szerintem is nagyon jól nézel ki!!

toppencs írta...

de jó újra hallani rólad , még sok sok posztot :-)))

Megjegyzés küldése